torstai 13. huhtikuuta 2017

Beach party

Kuten jo viime postauksessa mainitsinkin, niin perjantaina oli beach partyt! Eli meiltä oli pari vaihtaria vuokrannut talon läheltä Palavas-rantaa ja sinne sitten oli kutsuttu kaikki meidän koulun vaihto-opiskelijat ja kyllähän meitä siellä lähes 70 ihmistä olikin :D ihan hyvät kotibileet siis!

Haluttiin Lauran kanssa mennä rantabileisiin, mutta ei jäädä koko yöksi. Se aiheutti pienen ongelman, sillä viimeinen bussi keskustaan lähti yhdeltätoista. Rannalta on keskustaan matkaa noin 15km, joten yöllä taksilla se olisi ollut liian kallis ja kävellen liian pitkä matka. Onneksi keksittiin vuokrattavat kaupunkifillarit! Täällä on siis käytössä Velomagg-palvelu eli useimmilta ratikkapysäkeiltä ja muualtakin voi ottaa alleen fillarin ja käyttö maksaa 0,5 € tunnilta. 



Me mentiin ratikalla mahdollisimman lähelle ja loput viisi kilometriä taittui älyttömän helposti tasaista pyörätietä pitkin kohteeseen. Matkalla aurinko alkoi jo vähän laskea ja suolajärvissä, joiden välissä pyörätie kulki, oli mahdottoman paljon aina yhtä kauniita flamingoja (ja haikaroita, mut ne on ihan tylsiä kun ne ei oo pinkkejä)! Matka bileisiin taisi olla itseasiassa hauskempi kuin itse bileet :D 

Takaisin tullessa oli tarkoitus pyöräillä ratikkapysäkille ja ottaa ratikka kotiin, mutta nähtiin ratikasta vaan perävalot, joten ei jääty odottelemaan tunniksi seuraavaa ratikkaa vaan pyöräiltiin klo kahdelta aamuyöllä noin 15km takaisin keskustaan. Oli aika hilpeää! Lauran pyörän matkamittari näytti, että oltaisiin pyöräilty illan aikana 27km, mutta itse en  ihan usko tuohon lukuun, kun matka taittui niin helposti!








Viikonloppu sujui rauhallisesti ja kävin vaan kävelemässä vanhassa kaupungissa ja tein koulujuttuja. Tosiaan nyt on menossa viimeinen "oikea" kouluviikko ja ensi viikolla onkin jo tentit. Aika kiirettä on pitänyt kun kaikki deadlinet on ollut samalla viikolla ja vissiin tentteihinkin pitäisi lukea... Kohta alkaa kuitenkin yli kuukauden loma, joten ehkä mä jostain vielä löydän motivaation näihin viimeisiin koulupäiviin :)

Bisous,
Heli

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Pyöräilyreissut yön kohokohta kyllä